null

Меню сайта
Поиск
Случайное фото
Наши товарищи
Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

Коминформ

Сумской обком КПУ

Коминформ
 
Головна » Архив материалов
Просмотров: 374 | Добавил: kpu-romny | Дата: 22.03.2017

В Австрії заарештували цікаву фігуру -- колишнього радника "помаранчевого" президента. Віденська поліція затримала українсько-сирійського бізнесмена Хареса Юссефа, який є фігурантом справи, порушеної проти українського олігарха Дмитра Фірташа в Іспанії.

Речниця віденської прокуратури зазначила, що затримання відбулося на підставі європейського ордера в рамках справи, яка стосується підозр Фірташа у відмиванні грошей, пише газета Експрес.

... Читать дальше »

Просмотров: 341 | Добавил: kpu-romny | Дата: 21.03.2017

 В Верховную Раду для включения в повестку дня сессии вынесен проект закона о внесении изменений в Закон Украины "О гражданстве Украины" в части реализации права изменения гражданства (от 13.03.2017 № 1-1/128, подано 14.03.2017). Поскольку субъектом законодательной инициативы выступил Президент Украины, законопроект будет внесен в повестку дня и рассмотрен народными депутатами в максимально короткий срок. А так как Конституционный миф о невозможности иметь двойное гражданство является весьма распространенным, ГолосUA  расспросил у политолога Кирилла Молчанова, запрещено ли иметь в Украине двойное гражданство, на каких основаниях у украинцев могут забрать второй паспорт, а также к чему  мо ... Читать дальше »

Просмотров: 419 | Добавил: kpu-romny | Дата: 21.03.2017


14 березня відбулися установчі збори Сумського обласного відокремленого підрозділу громадської організації «Жінки України за мир та стабільність».
Їх учасники, а це жінки високої громадянської позиції, активістки, дійшли думки, що для активного відстоювання прав жінок та підростаючого покоління, захисту від несправедливості, що нині розгортається в Україні, необхідно об’єднуватися. Отож вони і ухвалили рішення про створення Сумського обласного відділення громадської організації «ЖІНКИ УКРАЇНИ ЗА МИР І СТАБІЛЬНІСТЬ», яка незалежно від політичних переконань, релігійних поглядів буде відстоювати права і інтереси кожного громадянина нашої держави.

... Читать дальше »

Просмотров: 304 | Добавил: kpu-romny | Дата: 20.03.2017

Фото валерия шокутько.

На базі Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України у місті Ромни вже в дванадцятий раз розпочалися чотиримісячні курси для людей, які виявили бажання оволодіти професією кінолога.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив помічний начальника Центру Валерій Шокутько.

За парти сіли 15 слухачів різного віку з усіх куточків України: Ромнів, Дрогобича, Черкас, Дніпра, Києва. ... Читать дальше »

Просмотров: 328 | Добавил: kpu-romny | Дата: 15.03.2017

Процедура узаконення самочинного будівництва: що потрібно знати? Вже не перший рік досить актуальним є питання, пов’язані з можливістю узаконення самочинно збудованих об’єктів нерухомості.
Самочинне будівництво є розповсюдженим явищем, адже це поняття охоплює не тільки випадки зведення нових об’єктів нерухомості з порушенням або недотриманням необхідної процедури, але й, наприклад, випадки перепланування, що пов'язані зі збільшенням житлової площі приміщення.

Необачливість забудовників може призвести до накладення штрафів. Так, за виконання будівельних робіт без повідомлення про початок виконання зазначених робіт, а також наведення недостовірних даних у такому повідомленні, статтею 96 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачений штраф у розмірі від 4, 250 грн до 5,950 грн, за виконання будівельних робі ... Читать дальше »

Просмотров: 877 | Добавил: kpu-romny | Дата: 15.03.2017

Во время недавнего визита на Харьковский тракторный завод Президент Украины Петр Порошенко не упустил возможности в очередной раз высказаться на многострадальную тему безвизового режима. Конечно, машиностроение и безвиз имеют мало общего, но у Петра Алексеевича сложилась привычка в любом выступлении на публике говорить обо всем подряд.

Кстати, впервые Порошенко пообещал украинцам безвизовый режим еще в 2010 г., будучи министром иностранных дел. Власть продолжает настойчиво муссировать вопрос безвиза как только из недр коридоров Брюсселя подается хоть и слабый, но позитивный сигн ... Читать дальше »

Просмотров: 350 | Добавил: kpu-romny | Дата: 15.03.2017

Реальний прожитковий мінімум занижений більш як удвічі Фактичний прожитковий мінімум у січні становив 2729 гривень на одну особу, -- підрахували в Міністерстві соціальної політики. Хоча встановлений законом набагато менший -- 1544 гривні, пише газета "Експрес".  

 Чому офіційний прожитковий мінімум так різниться від фактичного?

  -- За даними Мінсоцполітики, фактичний розмір прожиткового мінімуму в цінах січн ... Читать дальше »

Просмотров: 369 | Добавил: kpu-romny | Дата: 14.03.2017

Соратник Президента відмовляється відповідати на запитання про походження 700 тисяч доларів.  Днями журналісти -- між іншим, укотре вже -- хотіли з'ясувати в заступника голови фракції Блоку Петра Порошенка Олексія Гончаренка, звідки в нього мільйон доларів, які він указав в одній з декларацій за минулі роки.

36-літній народний обранець відповів, що гроші позичив. Тоді депутатові нагадали, що раніше він стверджував, начебто таку суму заробив, займаючись консалтингом.  Народний обранець уточнив, що такими послугами мільйон доларів не заробиш, тому змушений ... Читать дальше »

Просмотров: 342 | Добавил: kpu-romny | Дата: 14.03.2017

Предоставление Украине безвизового режима с ЕС усилит отток квалифицированных кадров и позволит Евросоюзу «подвесить на крючок» украинскую власть.
Такое мнение в комментарии ГолосUA высказал политолог Руслан Бортник.
При этом эксперт отметил, что, несмотря на положительное решение комитета Европарламента относительно предоставления нашей стране «безвиза», пока нельзя говорить, что соответствующее решение будет принято. По мнению Р.Бортника, в частности, существует риск роста антиммиграционных настроений.
«В любой момент процедура введения безвизового режима может быть приостановлена под  техническим предлогом», - заявил Бортник.
Говоря ... Читать дальше »

Просмотров: 269 | Добавил: kpu-romny | Дата: 13.03.2017

« 1 2 3 4 ... 26 27 »
Форма входа

Календарь
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Опрос
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 56
В соцсетях
В контакте
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
 
Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.