null

Меню сайта
Поиск
Случайное фото
Наши товарищи
Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

Коминформ

Сумской обком КПУ

Коминформ
 
Головна » 2017 » Март » 14 » Звідки гроші? Ха-ха-ха
12:18
Звідки гроші? Ха-ха-ха

Соратник Президента відмовляється відповідати на запитання про походження 700 тисяч доларів.  Днями журналісти -- між іншим, укотре вже -- хотіли з'ясувати в заступника голови фракції Блоку Петра Порошенка Олексія Гончаренка, звідки в нього мільйон доларів, які він указав в одній з декларацій за минулі роки.

36-літній народний обранець відповів, що гроші позичив. Тоді депутатові нагадали, що раніше він стверджував, начебто таку суму заробив, займаючись консалтингом.  Народний обранець уточнив, що такими послугами мільйон доларів не заробиш, тому змушений був позичити, бо хотіли з дружиною купити будинок, пише газета Експрес.

“Невже хтось просто так позичив таку суму?“ -- ще більше зацікавилися журналісти. І тут нардеп узагалі приголомшив, кинувши з серйозним виразом обличчя: “700 тисяч доларів мені позичив тесть”.

-- “А тесть звідки взяв???” -- “Він працював водієм...” -- “Де???” -- “У російському “Газпромі”, ну... в радянському”, -- не втомлювався дивувати 36-річний член фракції президентської партії “БПП “Солідарність”. Ми зателефонували, щоб розпитати більше про “золоту” посаду “золотого” тестя. На що Олексій Гончаренко нам видав нову порцію анекдоту: “Про те, що позичив гроші в тестя, -- це був жарт. Я не раз жартую з журналістами -- наприклад, коли питали про те, де буду відпочивати на Новий рік, то я відповів, що на яхті з моделями. Насправді гроші я тоді позичав, але, звичайно, не в тестя, а в іншої людини. Ці гроші я вже давно повернув, бо йдеться про декларацію ще за 2010 рік. Ось і вся історія”. Я дивилася на слухавку і думала: “За кого нас, простих людей, ці депутати мають?”

“А за ніщо, -- відповідає мені вже Гліб Каневський, керівник відділу боротьби з корупцією Центру політичних студій та аналітики “Ейдос”. --  І так поводяться усі депутати, які не можуть пояснити суспільству походження задекларованих грошей.  Серед народних обранців популярні жарти про те, що то спадок перепав, то тітка з Канади декілька мільярдів підкинула, то на весілля їм такі гроші дарують. І якщо один жарт не клеїться, то на ходу вигадують інший”. Нагадаємо, до того, як стати народним депутатом від Блоку Петра Порошенка, до Майдану, Олексій Гончаренко був членом Партії регіонів, заступником голови Одеської обласної ради...А в 2014-му його обрали головою облради вже як висуванця БПП "Солідарність”.

Ірина ЛОПУХ
Читайте більше тут: http://expres.ua/main/2017/03/10/232044-zvidky-groshi-ha-ha-ha

Переглядів: 344 | Додав: kpu-romny | Теги: Гроші, Гончаренко | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа

Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Опрос
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 56
В соцсетях
В контакте
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
 
Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.