null

Меню сайта
Поиск
Случайное фото
Наши товарищи
Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

Коминформ

Сумской обком КПУ

Коминформ
 
Головна » Архив материалов

Виконуючи вимоги постанови Кабміну, “Сумиобленерго” з 01 лютого 2017 року планує запровадити новий порядок розрахунків за спожиту електричну енергію з населенням (м. Суми та Сумський район), а саме – з 01 по 01 число місяця. Про це повідомляє офіційний сайт ПАТ.
Покази засобів обліку, зняті згідно з графіком обходу контролерами обленерго, вважатимуться вихідними даними для визначення показів на перше число календарного місяця шляхом додавання (віднімання) середньодобового споживання, помноженого на кількість днів (діб) між датою зняття показів та першим числом календарного місяця.
Однак, Ви можете розраховуватись за фактично спожиту електричну енергію за календарний місяць самостійн ... Читать дальше »

Просмотров: 480 | Добавил: kpu-romny | Дата: 01.02.2017

У Роменському районі знайшли повішеним 24-річного чоловіка. Як розповіла поліцейським дружина померлого, ніщо не  віщувало біди. Увечері  він повернувся додому, говорив із нею, потім – телефоном із родичами. Ні з ким не сварився. Сказав, що має вийти надвір у справах. Коли ж дружина пішла подивитися, де той запропастився, знайшла бездиханне тіло біля сараю.

“Слідів насильницької смерті на тілі чоловіка виявлено не було, –  – Передсмертної записки чоловік теж не залишив”, – прокоментувала старший інспектор Роменського відділу поліції Наталія Потапенко.

Що змусило молодика ні з того, ні з сього полізти в петлю, наразі з’ясовують правоохоронці.

Джерело:  ... Читать дальше »

Просмотров: 304 | Добавил: kpu-romny | Дата: 01.02.2017

Якщо економiка зростатиме нинiшнiми темпами, то на рiвень початку 90-х вийдемо через... 40 -- 45 рокiв.

Такий невтiшний прогноз озвучили фахiвцi Iнституту економiки та прогнозування НАНУ. Коли ж ВВП зростатиме на 3% щорiчно, то рiвня 90-х рокiв минулого столiття досягнемо аж у 2033 роцi, а якщо на 4% -- у 2029 роцi, пише газета "Експрес".

Коментує прогноз Володимир Лановий, екс-мiнiстр економiки.

... Читать дальше »

Просмотров: 363 | Добавил: kpu-romny | Дата: 31.01.2017

27 січня, на Сумщині, як і по всій Україні, вшановували жертв Голокосту. У обласному центрі до пам’ятного знаку розстріляним нацистами євреям поклали квіти губернатор Микола Клочко, голова облради Володимир Токар і міський голова Сум Олександр Лисенко. Відповідні заходи провели і в районах, проте, як з’ясувалося, негативно відзначився Конотоп на чолі з мером-свободівцем Артемом Семеніхіним. Про це написав журналіст Олександр Тахтай:
“Вчера отмечали День Памяти жертв Холокоста, а сегодня решил опубликовать фотографию встречи руководителей и представителей еврейских общин Глухова, Шостки и Конотопа с пожеланиями и в дальнейшем так же бережно чтить память и традиции. (Генриетта Марковна тогда не смогла приехать)

... Читать дальше »

Просмотров: 374 | Добавил: kpu-romny | Дата: 30.01.2017

Головний тренер ПФК «Суми» Володимир Лютий озвучив імена своїх помічників. Тренером по роботі з воротарями буде найвідоміший голкіпер дніпропетровського «Дніпра», дворазовий чемпіон Радянського Союзу Сергій Краковський. Ще одним помічником буде також відомий у минулому гравець «Чорноморця» і «Дніпра» Юрій Куліш.

Генеральним директором «Сум» буде представник китайських інспекторів Ільгар Набієв (на фото справа), який грав під керівництвом Володимира Лютого в молдавському «Ністру ... Читать дальше »

Просмотров: 315 | Добавил: kpu-romny | Дата: 30.01.2017

Ста
После победы Великой Октябрьской революции отношения между Советской властью и Русской Православной церковью,  к сожалению, оставляли желать много лучшего. Предпосылки для этого возникли задолго до революции отнюдь не по вине большевиков, в лице РКП (б) взявших в 1917 году  на себя тяжелейшее бремя ответственности за судьбу бывшей Российской империи и строительство новой державы - государства рабочих и крестьян. 
Однако вернемся назад на сто с лишним лет. Страницы русских газет, вышедших в начале 1901 года, задавались вопросом: «Каким он станет, новый ХХ век, с его жгучими запросами современности и неизвестным будущим?». Страна вступила в него с нарастающей нищетой масс, экономической отсталостью, неграмотнос ... Читать дальше »

Просмотров: 451 | Добавил: kpu-romny | Дата: 30.01.2017

Картинки по запросу кавові зерна

Роменські полісмени відкрили кримінальне провадження відносно 28–річного раніше судимого місцевого жителя, який спеціалізувався на крадіжках кави.

Чоловік навідувався до місцевих супермаркетів, де за один візит виносив по пакунку підбадьорливого напою. До одного з магазинів за день завітав аж п’ять разів та на останній спробі «погорів» — затримали охоронці закладу, які і викликали поліцейських.

До Роменського відділу поліції надійшло повідомлення від охоронця супермаркету, який розповів, що зупинив чоловіка, що намагався викрасти пакунок кави вартістю 400 гривень. На місце виклику прибув наряд поліції.

... Читать дальше »
Просмотров: 312 | Добавил: kpu-romny | Дата: 27.01.2017

Днями Інтернет підірвала новина, що представники Китаю викупили команду 1-ї ліги ПФК Суми.

Потрібно сказати, що питання допомоги команді виникло відразу ж після подій 2014 року, хоч з кінця 2000-х років почалося поступове відродження сумського футболу, команда перейшла з 2-ї ліги українського футболу в першу й після низки блискучих перемог, наприклад у вересні 2012-го року над “Севастополем”, в складі якого були володарі Кубка УЕФА Левандовський і Дуляй, вже подумувала й про можливість перейти до прем'єр ліги.

... Читать дальше »
Просмотров: 342 | Добавил: kpu-romny | Дата: 27.01.2017

Внести простi змiни в нормативнi документи чи копирсатися в носi? Вiдповiдь на це питання дозволяє зрозумiти, на кого працює мiнiстр Гройсмана.  Щоб не виглядало так, що ми пишемо цю статтю лише тому, що недолюблюємо мiнiстра Петренка чи Президента України або їх оточення, викладемо для початку лише факти.

А оцiнки -- насамкiнець. Зрештою, ви зможете зробити їх i самi. Отже, за декiлька тижнiв перед новим роком у державному реєстрi пiдприємств України ми виявили цiкаву iнформацiю: за нашою, газети "Експрес", адресою зареєстроване пiдприємство, до якого ... Читать дальше »

Просмотров: 400 | Добавил: kpu-romny | Дата: 27.01.2017

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 26 27 »
Форма входа

Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Опрос
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 56
В соцсетях
В контакте
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
 
Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.