null

Меню сайта
Поиск
Случайное фото
Наши товарищи
Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

Коминформ

Сумской обком КПУ

Коминформ
 
Головна » 2017 » Февраль » 20 » Володимир Лютий прокоментував повідомлення про відмову китайських інвесторів фінансувати ПФК «Суми»
12:02
Володимир Лютий прокоментував повідомлення про відмову китайських інвесторів фінансувати ПФК «Суми»

Картинки по запросу Володимир Лютий

Головний тренер ПФК «Суми» Володимир Лютий розповів про проблеми співпраці клубу з китайськими інвесторами.

«Мова не йде про те, що китайський інвестор відмовився від фінансування «Сум», — розповів тренер ПФК «Суми» Володимир Лютий у інтерв’ю для MatchDay. — По-перше, фінансування як таке ще не почалося, оскільки наш з ними договір вступив в силу з 1 лютого. Керівництво області та міста виконує зі свого боку всі зобов’язання. Китайський партнер повинен сплатити збір команди в Туреччині. Є певна затримка, але ми в постійному контакті. Чоловік, який вів переговори з керівництвом області і підписував документи, повинен повернутися в Гонконг і підписати бухгалтерські документи на оплату збору. Думаю, що до понеділка ситуація проясниться. Не думаю, що вони приходили в Україну, щоб ось так все кинути, оскільки тільки два місяці йшла підготовка до підписання цієї угоди. Це серйозний китайський інвестор, платоспроможність якого навіть перевірялася на рівні нашого уряду.

«На даний момент у команді на контракті 6 футболістів. Є ще 4 гравці, які грали в «Сумах» в першому колі. Ще 10 футболістів можуть приєднатися до нас по ходу першого збору. Ми б хотіли поліпшити фінансові умови хлопців, які зараз в команді. У будь-якому випадку, як би ситуація не розвивалася, ми 20 лютого зберемося у Сумах всі разом з командою. Зараз деякі хлопці займаються індивідуально в своїх містах. Я впевнений, що все буде нормально. Це затримки організаційного плану, і від команди ніхто не відмовляється. Більш того, на всякий випадок у нас є «план Б», тому «Суми» будуть жити і брати участь у весняній частині чемпіонату», — запевняє Володимир Лютий.

Ситуацію прокоментував і заступник голови Сумської ОДА Іван Боршош, який є куратором проекту спільного фінансування ПФК «Суми». За його словами, у ході телефонної розмови головний китайський спонсор повідомив, що вони «вже витратили багато, і який сенс було вкладатися, щоб зараз просто так все залишити. Тим більше, ніяких матеріальних зобов’язань з нашого боку не було. Взяли спонсорство на півроку. Але немає такого, що там зараз пишуть, що провалилися».

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що китайські інвестори більше не будуть фінансувати ПФК «Суми». У січні у команди з’явився новий спонсор із Китаю.

Переглядів: 358 | Додав: kpu-romny | Теги: китайськи спонсори, ПФК Суми | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа

Календарь
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Опрос
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 56
В соцсетях
В контакте
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
 
Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.