null

Меню сайта
Поиск
Случайное фото
Наши товарищи
Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

Коминформ

Сумской обком КПУ

Коминформ
 
Головна » 2017 » Март » 29 » У НАЗК назвали відповідальних за виникнення збоїв у реєстрі декларацій
11:07
У НАЗК назвали відповідальних за виникнення збоїв у реєстрі декларацій

Голова НАЗК Наталія Корчак заявляє, що пояснити, чому не працює реєстр декларацій може лише адміністратор держпідприємства "Українські спеціальні системи", який забезпечує роботу системи.

Про це вона написала на своїй Facebook-сторінці у вівторок ввечері. "Чому не працює/працює зі збоями/ висить/ лежить Реєстр декларацій? І хто за це відповідає? Чому не працює Реєстр, знає адміністратор Реєстру – ДП "УСС".

Підприємство, яке має забезпечувати безперебійну роботу системи і вчасно усувати проблеми технічного характеру", - зазначила Корчак. За її словами, у вівторок під час наради адміністратор пообіцяв відкоригувати потужності реєстру під кількість необхідних сесій, які не виводитимуть із ладу систему, щоб у середу чиновники могли оприлюднювати декларації, передає Українська правда. "Щодо відповідальності. Ми не знімаємо з себе відповідальність, бо НАЗК є власником Реєстру.

Але власник і адміністратор на сьогодні – це дві різні організації. Є НАЗК і є ДП "УСС", - зазначила Корчак. "Протягом останніх днів НАЗК намагається впливати на ДП "УСС", завалюючи підприємство листами і вимагаючи діяти (вжити заходів) в рамках підписаної угоди. Ми не брифінгували й не влаштовували телевізійних шоу, бо не хотіли непотрібного ажіотажу серед декларантів, вірили в обіцяні ДП "УСС" "зробимо в найближчу годину", розуміли й розуміємо, що штучно створений негативний інформаційний потік, розбурханий до рівня військових дій, загрожує життєздатності системи електронного декларування", - додала вона.

Раніше прес-служба НАЗК повідомляла, що відомство завчасно вжило заходів з дооснащення апаратної бази реєстру декларацій, що дозволяє збільшити кількість одночасних сесій у пікових режимах роботи системи до 50 - 70 тисяч.  "Дооснащення апаратної бази Реєстру виконано відповідно до технічних вимог, наданих адміністратором системи  - Державним підприємством "Українські спеціальні системи", - зазначається у повідомленні.   Водночас у НАЗК заявили, що "Українські спеціальні системи" не надали інформацію про причини перебоїв та заходи, які проводяться для їх усунення.

Один з членів НАЗК Руслан Рябошапка називає вибухонебезпечною ситуацію, яка склалася з сайтом, де чиновники заповнюють електронні декларації. Міністерство юстиції готове просити Кабмін провести незалежну оцінку системи електронного декларування та реєстру електронних декларацій через системні збої в роботі реєстру. 
 

http://expres.ua/news/2017/03/29/235078-nazk-nazvaly-vidpovidalnyh-vynyknennya-zboyiv-reyestri-deklaraciy

Переглядів: 343 | Додав: kpu-romny | Теги: декларація | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа

Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Опрос
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 56
В соцсетях
В контакте
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
 
Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.