null

Меню сайта
Поиск
Случайное фото
Наши товарищи
Сайт народного депутата України Володимира Даниленка></a> 
 <div><div><b><br></b></div><div>
 
 <a href=

Коминформ

Сумской обком КПУ

Коминформ
 
Головна » 2017 » Март » 30 » Чергові загальнопартійні збори на Сумщині
12:48
Чергові загальнопартійні збори на Сумщині

25 березня комуністи області взяли участь у загальнопартійних зборах з єдиним порядком денним «Поєднання боротьби за соціальні права з боротьбою політичною – шлях повернення влади трудовому народу». Ця форма роботи в нинішніх умовах набуває все більшої популярності. В режимі онлайн одночасно зібрались на збори 111 первинних парторганізацій КПУ з загальною кількістю учасників – близько однієї тисячі чоловік.

Доповідь першого секретаря ЦК КПУ П. М. Симоненка звучала впевнено і переконливо, сприймалась як керівництво до практичних дій.

Її уважно слухали в обласному центрі, в Охтирці і Шостці, в Глухові і Ромнах, в Конотопі і Лебедині, в Недригайлові, Білопіллі, Тростянці та більшості районних центрів області.

Суми

Охтирка

Шостка

Як відмічалось у доповіді, а потім і в процесі обговорення, боротьба за економічні і соціальні права сьогодні є незаперечним фактом, її ведуть і буржуазні партії, захищаючи при цьому свої корисні інтереси. Їх вимоги зводяться до заміни одного президента на іншого, одного власника на іншого.

Комуністи, керуючись оновленою Антикризовою програмою «Від війни до миру», прагнуть поєднувати боротьбу за вирішення гострих щоденних проблем з боротьбою за ліквідацію експлуататорських суспільних відносин і заміну їх соціалістичними відносинами.

Конотоп

Недригайлів

У більшості виступів звучали конкретні практичні завдання, яких вимагає нинішня ситуація в українському суспільстві: про поповнення лав партії новими членами, про покращення рівня інформованості комуністів, про важливість індивідуальної роботи з населенням, про передплату і розповсюдження преси лівого спрямування, про участь у протестних акціях і форми роботи по захисту правди історії, насамперед – періоду Великої Вітчизняної війни.

В інших первинних парторганізаціях збори проходитимуть до 10 квітня поточного року.

Олександра Переросла

 
 
 
Переглядів: 533 | Додав: kpu-romny | Теги: чергові партійні збори | Рейтинг: 0.0/0
Форма входа

Календарь
«  Март 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Опрос
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 56
В соцсетях
В контакте
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
 
Всі права захищено © 2010 Сумський обласний комітет Комуністичної партії України.